BOPP folija

Bi-orijentirana polipropilenska (BOPP) folija, toplinski zavarena, koristi se za zatvaranje proizvoda u posudicu ili za samostalno pakiranje proizvoda u foliju.

BOPP foliju odlikuju dobra zavarivost, visoka prozirnost, sjaj i povoljna mehanička svojstva, kao i mala mogućnost stvaranja pare i propusnosti mirisa. Ovisno o industriji u kojoj se koristi (uglavnom za voće i povrće), ova folija dostupna je s makro i mikroperforacijama, a prema želji kupca moguće je izraditi tisak za što bolju prezentaciju proizvoda.

BOPP folija

Bi-orijentirana polipropilenska (BOPP) folija, toplinski zavarena, koristi se za zatvaranje proizvoda u posudicu ili za samostalno pakiranje proizvoda u foliju.

BOPP foliju odlikuju dobra zavarivost, visoka prozirnost, sjaj i povoljna mehanička svojstva, kao i mala mogućnost stvaranja pare i propusnosti mirisa. Ovisno o industriji u kojoj se koristi (uglavnom za voće i povrće), ova folija dostupna je s makro i mikroperforacijama, a prema želji kupca moguće je izraditi tisak za što bolju prezentaciju proizvoda.

Karakteristike

Koristi se za pakiranje voća i povrća, konditorskih proizvoda (npr. keksi, medenjaci, vafli), za zamatanje kutija (npr. čaj, kava, kozmetika, CD-ovi, DVD-i), pribora, odjeće (npr. majice, donje rublje), rezanci, čips, kruh itd. Proizvodi: mrkva, jagoda, jabuka, šljive, gljive, rajčice, razne salate i začinsko bilje…

Vrste pakiranja: automatsko, poluautomatsko i ručno pakiranje

Dostupne su u raznim širinama, dužinama, debljinama ili u slučaju zahtjeva kupca mogu se isporučiti s mikroperforacijom ili makroperforacijom koji sprječava zamagljivanje folije te s personaliziranim tiskom.

Galerija

Prikaži sve fotografije

Pošaljite upit

Pošaljite nam upit i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku. Ili nas nazovite na broj telefona

Moglo bi vas zanimati

Omotanim proizvodima pomaže da zadrže prirodnu vlagu, miris i svježinu.

Polipropilenske (PP) posudice kosiste se za pakiranje svježeg voća i povrća.

PP ulošci produžuju vijek trajanja kalibriranom i sortiranom voću te se razdvajanjem pojedinih plodova sprječava prijenos truljenja.