Tama kao najveći svjetski proizvođač mreža za baliranje doveo je svoje proizvode do savršenstva. Najveća razlika između Tame i ostalih proizvođača je u tome što Tama zna što muči vrijedne poljoprivrednike te radi na tome da im u njihovom poslu maksimalno olakša proces poljoprivredne proizvodnje. Što to zapravo znači po Vas?

TamaNet Edge to Edge® postavio je nove standarde za kvalitetu i performanse mreža za baliranje. S novim konceptom sada je moguće postići savršeno baliranje!

Edge to Edge® je tehnologija proizvodnje mreža za baliranje koja omogućava mreži da zadrži svoju širinu prilikom nanošenja na balu, pokrivajući tako cijelu širinu bala. Tako dobivamo koncept jednog proizvoda za sve veličine i širine koji omobućava da mreže širine 1,23m prekrivaju bale čak i 1,30m širine. Potvrđeno i zajamčeno.

Pomoću TamaNet Edge to Edge® možete postići punu pokrivenost koja u potpunosti uklanja „ramena“ na balama, izbjegavajući gubitke usjeva u slami ili sijenu i uvelike poboljšavajući kvalitetu umotane silaže.